AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin çiş yaptığını görmek

Kahve falında annenin çiş yaptığını görmek

Kahve falında annenin çiş yaptığını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iyileşme göstereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Kahve falında annenin çiş yaptığını görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak dönmeyen şansın artık döneceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çişini etmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında yerde çiş görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında altına çişini yaptığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye çiş yapmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine çiş yapmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir