AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında üzerine çiş gelmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıya çiş yapmak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, vaaz ve nasihate inanılır.

Kahve falında tencereye çiş yapmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiş ettirmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oturarak çiş yapmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalettir.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında çişle ıslanmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolona çiş yapmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir