AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çiş yapmak

Kahve falında siyah çiş yapmak

Kahve falında siyah çiş yapmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında siyah çiş yapmak borçlarını ödeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çiş görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında pantolona çiş yapmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir