AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kazancını çoğaltacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa çişini yaptırmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir