AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek rızkın genişlemesine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında siyah çiş yapmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çiş görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolona çiş yapmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek gururlandıracak işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çişini yapan bebek görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir