AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, maddi zararın büyük olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, imkânsızı başaracağına, söz sahibi olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir