AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaf görmek

Kahve falında siyah çarşaf görmek

Kahve falında siyah çarşaf görmek sorunlarından arınacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaf gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek kurulu düzenin yıkılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaf görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir