AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı birini gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşaf görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giymek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir