AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek daha rahat bir hayatı olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir