AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sorunların atlatılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çarşaf giymek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaf görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir