AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşafa bürünmek

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yanlış yollardan döneceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kısmetinin kapanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında çarşafa bürünmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyahlara bürünmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında karalara bürünmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesettüre bürünmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında ihrama bürünmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir