AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek ilerleyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir