AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, fikirlerinin çatışacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı adam gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı adam görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı adam görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine inanılır.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek yol alacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek elini attığı her işi yerine getireceğine, yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giymek rızkından ve gelirinden olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek kendisini eve kapatacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir