AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunlarının artacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında çarşafsız yatak görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yatak çarşafı görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir