AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giymiş kadın görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına inanılır.

Kahve falında siyah çarşaf giymek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir