AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin tek başına kalacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında siyah çarşaf giymek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek kötü noktalara geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir