AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaf giymek

Kahve falında siyah çarşaf giymek

Kahve falında siyah çarşaf giymek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında siyah çarşaf giymek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı erkek görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının artacağına, işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaf görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah çarşaflı birini görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir