AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek hayırlı bir işe başlayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında çarşaflı bayan görmek maddi zarara gireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaflı bayanlar görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret eder.

Kahve falında kara çarşaflı bayan görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadınlar görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir