AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz hazırlamak

Kahve falında valiz hazırlamak

Kahve falında valiz hazırlamak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valiz hazırlamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında valizini hazırlamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işarettir.

Kahve falında valiz hazırlamak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz hazırladığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının valizini hazırlamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valiz hediye almak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Kahve falında hazır valiz görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında valizi alıp gitmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir