AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizle gitmek

Kahve falında valizle gitmek

Kahve falında valizle gitmek zengin için yoksulluğa, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, bir ortaklık kurulacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, aksiliklerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında valizle gitmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında valizle gitmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizi alıp gitmek eline güzel fırsatların geçeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında valizle bir yere gitmek makam sahibi olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizini alıp gitmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük valiz görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında valizi unutmak gözyaşının dineceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir