AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah valiz görmek

Kahve falında siyah valiz görmek

Kahve falında siyah valiz görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerinden feragat edeceğine, gelirinin çoğalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah valiz gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Kahve falında siyah valiz görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza alamet eder.

Kahve falında siyah boş valiz görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında birini valizle görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi valiz görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavul valiz görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında tozlu valiz görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında valizini topladığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine valiz vermek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir