AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boncuk takmak

Kahve falında siyah boncuk takmak

Kahve falında siyah boncuk takmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boncuk takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah boncuk takmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında boncuk bileklik takmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu kolye takmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saça boncuk takmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında boncuk yüzük takmak dininden vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak düze çıkacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir