AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk yüzük takmak

Kahve falında boncuk yüzük takmak

Kahve falında boncuk yüzük takmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında boncuklu kolye takmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil boncuk takmak yatırımların heba olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boncuktan kolye takmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir