AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek kendisini çok kötü hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giymek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek kimseye haksızlık etmeyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek nimet ve berekete ereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir