AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Kahve falında kırmızı elbise ve ayakkabı giymek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek sağlığının ve moralinin bozulacağına, lüks içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında elbise ayakkabı giymek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah mini elbise giymek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şık siyah elbise giymek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir