AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bohça görmek

Kahve falında siyah bohça görmek

Kahve falında siyah bohça görmek aile hayatında sevinileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hasta olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bohça gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Kahve falında siyah bohça görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine bohça vermek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin bohçası görmek kendisine olan güvenin artacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan bohçası almak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında bohçada altın görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bohça almak işinde büyük başarı elde edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında damat bohçası görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bohça hazırlamak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir