AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohça hazırlamak

Kahve falında bohça hazırlamak

Kahve falında bohça hazırlamak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, büyük kazanç elde edileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bohça hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bohça hazırlamak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bohça görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bohça görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında bohçacı kadın görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir