AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat bohçası görmek

Kahve falında damat bohçası görmek

Kahve falında damat bohçası görmek hayırlı kararlar verileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damat bohçası gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında damat bohçası görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında bohçacı kadın görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında bohça açmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dantel bohça görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında bohçacı görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında nişan bohçası görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir