AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan bohçası almak

Kahve falında nişan bohçası almak

Kahve falında nişan bohçası almak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında nişan bohçası almak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında nişan bohçası görmek arabasını ve toprağının olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında nişan bohçası almak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bohça bağlamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bohça almak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bohça verildiğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bohça görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinde bohça görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir