AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin bohçası görmek

Kahve falında gelin bohçası görmek

Kahve falında gelin bohçası görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin bohçası gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında gelin bohçası görmek hayaline kavuşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında söz bohçası görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bohça görmek düşmanların barışacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bohçada altın görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek eşlerin ayrılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında dantel bohça görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bohça verildiğini görmek büyük bir makama geleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir