AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohçada altın görmek

Kahve falında bohçada altın görmek

Kahve falında bohçada altın görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında bohçada altın gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında bohçada altın görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elinde bohça görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bohça açmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Kahve falında düğün bohçası görmek hayırlı haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalettir.

Kahve falında bohça bağlamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bohça görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bohça almak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bohça almak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir