AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğa görmek

Kahve falında siyah boğa görmek

Kahve falında siyah boğa görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kötü düşmana, iş sahibi olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boğa gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında siyah boğa kesmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boğalar görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğa görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah boğaya binmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir