AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bileklik görmek

Kahve falında siyah bileklik görmek

Kahve falında siyah bileklik görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bileklik gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında siyah bileklik takmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bileklik görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bileklik görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bileklik görmek yeni bir eve sahip olunacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında gümüş bileklik almak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir