AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bileklik almak

Kahve falında gümüş bileklik almak

Kahve falında gümüş bileklik almak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ömür boyu devam edeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik almak gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında gümüş bileklik görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında gümüş bileklik almak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında hediye bileklik almak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bileklik görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ortalığın karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir