AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bileklik görmek

Kahve falında yeşil bileklik görmek

Kahve falında yeşil bileklik görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bileklik gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, malının ve parasının ziyan olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bileklik görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bileklik takmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında bileklik bulmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik çalmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinden bileklik hediye almak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına bileklik takmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir