AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik taktığını görmek

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ekmeğinin azalacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında altın bileklik taktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bileklik taktığını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik bulmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bileklik görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında altın bileklik satın almak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek yalnız kalmak isteyeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir