AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bileklik görmek

Kahve falında beyaz bileklik görmek

Kahve falında beyaz bileklik görmek maddi gücünün eksileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında beyaz bileklik görmek bir süre belini doğrultamayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bileklik çalmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kolye ve bileklik görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bileklik görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında birinden bileklik hediye almak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir