AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saç taramak

Kahve falında aynada saç taramak

Kahve falında aynada saç taramak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında aynada saç taramak gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Kahve falında aynada saç taramak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında aynada saçını taramak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak konferans ve seminerlere katılacağına, onları koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin saçını taramak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir