AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını taramak

Kahve falında kendi saçını taramak

Kahve falında kendi saçını taramak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, çok mutlu edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Kahve falında kadın saçı taramak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada saç taramak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını taramak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saç taramak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında saç taradığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını taramak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saç taramak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir