AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tarakla saç taramak

Kahve falında kırık tarakla saç taramak

Kahve falında kırık tarakla saç taramak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Kahve falında tarakla saç taramak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tarak görmek sorunların ortadan kalkacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir