AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin saçını taramak

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını taramak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını taramak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz saç taramak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit taramak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda saç taramak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir