AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini şişman görmek

Kahve falında aynada kendini şişman görmek

Kahve falında aynada kendini şişman görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, yardımının olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, keyfinin kaçacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aynada kendini şişman gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında aynada kendini şişman görmek dertlerinin şifasını bulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında şişman sevgili görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kişiyi şişman görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman birini dövmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman yılan görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman köpek görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir