AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman yılan görmek

Kahve falında şişman yılan görmek

Kahve falında şişman yılan görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, derde ve kedere düşeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman yılan gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Kahve falında şişman yılan görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü şişman görmek ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek fırsatların elden kaçırılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işarettir.

Kahve falında şişman bacak görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kendisine şifa olacağına delalettir.

Kahve falında şişman birini görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmanlamış görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında şişman erkek görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir