AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman sevgili görmek

Kahve falında şişman sevgili görmek

Kahve falında şişman sevgili görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, zor zamanların sona ereceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bebek sahibi olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında şişman sevgili gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman sevgili görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kişinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişman olduğunu görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek malının da eksilmeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir