AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman köpek görmek

Kahve falında şişman köpek görmek

Kahve falında şişman köpek görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman köpek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında şişman köpek görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Kahve falında şişman bayan görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birini şişmanlamış görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü şişman görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, borç ödemeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir