AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birini dövmek

Kahve falında şişman birini dövmek

Kahve falında şişman birini dövmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında şişman birini dövmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şişman birini dövmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek işlerinin başarılı olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında şişman bebek doğurmak fakir çocukları giydireceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman köpek görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında şişman bir adam görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir