AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanlayan birini görmek

Kahve falında şişmanlayan birini görmek

Kahve falında şişmanlayan birini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişmanlayan birini gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında şişman bir insan görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek elinin bolluk göreceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu şişman görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini şişmanlamış görmek hak yolundan ayrılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek bol kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şişman sevgili görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir