AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polisten kaçmak

Kahve falında sivil polisten kaçmak

Kahve falında sivil polisten kaçmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında sivil polisten kaçmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında sivil polis olmak sevindirici haberler alınacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sivil polis görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında sivil polise yakalanmak ticaret ehli olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir