AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polisle konuşmak

Kahve falında sivil polisle konuşmak

Kahve falında sivil polisle konuşmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında sivil polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında sivil polisle konuşmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, aşık olacağına delalet eder.

Kahve falında sivil polis olmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir