AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Kahve falında kendini sivil polis olarak gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sivil polis olmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polise yakalanmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, başarının düşeceğine inanılır.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sivil polis görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir